لوگو پارس وب

مشاوره رایگان 09154030124

جهت دریافت مشاوره رایگان طراحی سایت با ما در تماس باشید

بررسی 0 تا 100 تفاوت‌های برگه و نوشته

یک سوال کلیدی، وجه مشترک میان افراد آماتور و تازه کار در حوزه طراحی سایت می‌باشد. سوال این است که  پس از نصب وردپرس و ورود به پنل ادمین آن، برای ساخت صفحات سایت از برگه استفاده کنیم یا از نوشته‌ها؟ و یا در حالتی کلی‌تر، تفاوت‌های برگه و نوشته در وردپرس چیست؟

به طور کلی در سیستم مدیریت محتوا وردپرس 2 مورد پست تایپ وجود دارد که از طریق آن کاربر و مدیر سایت اقدام به افزودن محتوا به سایت خود می‌کند. حالت اول نوشته‌ها (post) و حالت دوم برگه‌ها (Pages) می‌باشد. به طور کلی میان این دو حالت تفاوت‌های زیادی وجود دارد اما زمانی که از طریق منو وارد هرکدام از این بخش‌ها می‌شود از نظر ظاهری به جز چند مورد کوچک، دیگر تفاوتی را نخواهید دید.

در این آموزش از وبلاگ پارس وب به عنوان شرکت طراحی سایت در مشهد قصد داریم تا اصلی‌ترین تفاوت‌های میان نوشته‌ها و برگه‌ها در وردپرس را برای شما بررسی کرده و میزان بالا و پایین بودن امکانات هر بخش نسبت به دیگری را عنوان کنیم. تا انتهای مقاله با ما باشید.

تفاوت‌های اصلی برگه و نوشته در وردپرس

تفاوت‌های اصلی برگه و نوشته در وردپرس

زمانی که اقدام به انتشار محتوا از طریق بخش نوشته‌ها در پیشخوان وردپرس می‌کنید، پس از تکمیل و فشردن دکمه انتشار، محتوای شما به صورت کامل در صفحه‌ای جدا نمایش داده می‌شود. اما زمانی که تعداد محتواهای منتشر شده از قسمت نوشته‌ها افزایش یابد؛ تمامی آن‌ها در صفحه‌ای مجزا در کنار هم با ذکر زمان و تاریخ انتشار نمایش داده خواهند شد. اما در زمان انتشار محتوا در سایت از طریق بخش برگه‌ها، پس از فشردن دکمه انتشار، اثری از محتوا تا زمان قرار دادن آدرس آن در بخش از سایت مانند فهرست‌ها نخواهد بود.

پس تا به اینجا یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های میان انتشار محتوا از طریق نوشته‌ها و برگه‌ها را بررسی کرده و به شما توضیح دادیم که به طور خلاصه نوشته‌ها حالت پویا و برگه‌ها حالت ایستا و ثابت دارند.

نکته: دقت داشته باشید، اگر قرار است محتوایی در سایت داشته باشید که نیاز به بروزرسانی ندارد حدالامکان آن را از طریق برگه‌ها در سایت به نمایش در آورید. این صفحات معمولا شامل تماس با ما، درباره ما، صفحات معرفی خدمات و … خواهند بود.

در حالت کلی شما می‌توانید ظاهر برگه‌ها و نوشته‌های خود را با استفاده از صفحه‌سازهای وردپرس، به شکل دلخواه درآورید.

دسته بندی و برچسب در نوشته و برگه

قابلیتی خاص و کاربردی برای منو نوشته‌ها در وردپرس با نام دسته بندی و برچسب قرار گرفته است. با استفاده از این این مزیت نوشته‌های شما با حالت مرتب‌تری به کاربر نمایش داده شده و کاربران را از سردرگمی در سایت خارج می‌کند. اما در زمان انتشار محتوا به عنوان برگه این دو گزینه برای مدیر سایت نمایش داده نشده و به طور خلاصه شما قادر به قرار دادن برچسب و دسته بندی خاصی برای برگه‌های سایت خود نخواهید بود.

از دیگر تفاوت‌های مهم 2 منو برگه و نوشته، در قسمت RSS مربوط به وردپرس دیده می‌شود. به طوری که در فید سایت اثری از برگه‌ها نبوده اما نوشته در فید سایت قابل مشاهده هستند. این بخش به صورت سفارشی‌سازی و استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی قابل تغییر بوده به طوری که برگه‌ها هم به عنوان بخشی در فید سایت نمایش داده شوند.

لیستی از کاربرد‌های نوشته و برگه

لیستی از کاربرد‌های نوشته و برگه

نوشته:

  1. گزینه‌ای مناسب برای محتوای آپدیت شده و صفحات
  2. مورد استفاده برای محتوای نیازمند به آرشیو شدن
  3. نمایش تاریخ انتشار
  4. تعیین برچسب و دسته بندی مخصوص برای هر محتوا
  5. ذکر نام نویسنده
  6. نمایش پشت سر هم براساس تاریخ انتشار در سایت
  7. استفاده از پیوند یکتا براساس تاریخ

برگه‌ها:

  1. مناسب برای محتوایی که نیازمند تغییرات نیست
  2. به صورت جداگانه ثبت شده و در سایت نمایش داده نخواهند شد
  3. دسته بندی و برچسب و نمایش نام نویسنده به صورت پیش فرض قابل استفاده نیست
  4. مناسب برای استفاده در فهرست سایت
  5. امکان استفاده از انواع قالب‌ها به منظور طراحی
  6. نمایش به صورت سلسله مراتبی یا همان حالت زیرمجموعه

در این مقاله از پارس وب خواندیم که….

2 بخش کلیدی و کاربردی در وردپرس که در بارگذاری محتوا در سایت وردپرسی نقش مهمی دارند چه تفاوت‌هایی با یکدیگر خواهند داشت. در ادامه با این تفاوت‌ها آشنا شده و همچنین لیستی از مزیت‌های کار با هر بخش را به شما آموزش دادیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر در حوزه طراحی سایت و سئو به بلاگ پارس وب سر بزنید.

Refrences:

Understanding WordPress pages vs posts

بررسی تفاوت‌های برگه و نوشته
فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان
در صورتیکه مایل به مشاوره تلفنی هستید فرم زیر را پر کرده و منتظر تماس کارشناسان پارس وب باشید…

کاربر گرامی

 

با توجه به تغییر دامنه سایت پارس وب، لطفاً جهت ارتباط با ما، به آدرس جدید سایت www.parswebdp.net مراجعه نمائید