دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

راهنما به زبان ساده برای تنظیمات اولیه گوگل ادز

شرایط تبلیغات سایت

در دهه گذشته، تبلیغات گوگل ادز تقریباً برای هر کسب‌وکاری، صرف نظر از اندازه یا صنعت، ضروری شده است. با چند صد دلار در ماه، حتی کوچکترین کسب‌وکارها و استارت‌آپ‌ها نیز می‌توانند وارد بازی تبلیغات دیجیتال شوند و بر درآمدشان اضافه کنند. آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ در مشهد که کار سئو را انجام می‌دهند، معمولا کمپین‌های گوگل ادز را نیز راه اندازی می‌کنند چراکه هر دو برای دستیابی به یک هدف (لینک 1 گوگل) کار می‌کنند ولی روش‌های متفاوتی دارند.

تنظیمات گوگل ادز

اگر یک کسب‌وکار کوچک هستید و به تازگی وارد تبلیغات گوگل ادز شده‌اید، احتمالاً لازم است به تنهایی حساب خود را ایجاد و مدیریت کنید. مدیران کسب وکارها به منظور آشنایی با مراحل آماده سازی سایت به منظور شروع تبلیغات گوگل ادز می‌توانند مقاله مربوط به آن را در وبلاگ پارس وب مطالعه فرمایند. بلندشدن و دویدن ممکن است کار دلهره‌آوری به نظر برسد و خوب، یک جورهایی هم همین‌طور است. به همین دلیل ما این‌جا هستیم تا به شما کمک کنیم پس از ساخت حساب گوگل ادز تنظیمات اولیه آن را به خوبی درست کنید.

تنظیمات اولیه گوگل ادز

پس از این‌که حساب خود را ساختید و نوع کمپین را مشخص کردید، لازم است تنظیمات را انجام دهید.  تنظیمات اولیه کمپین به 4 بخش تقسیم می‌شود:

  • تنظیمات عمومی
  • هدف‌گذاری و مخاطبان
  • بودجه و مناقصه
  • جدول زمانی
  • اکستنشن‌های تبلیغات

ما هر کدام از این بخش‌ها را بررسی می‌کنیم و به شما کمک می‌کنیم تا انتخاب‌های درستی را برای تنظیمات گوگل ادز خود انجام دهید.

تنظیمات عمومی

در این بخش ابتدا نام کمپین خود را مشخص می‌کنید. هیچ انتخاب دیگری در این مرحله ندارید که بخواهید دچار اشتباه شوید، پس با خیال راحت نام را انتخاب کنید.

تنظیمات عمومی ادورز

در مرحله بعد، باید انتخاب کنید که می‌خواهید تبلیغات شما در کدام شبکه نمایش داده شود. گزینه‌های شما «جستجو» (Search) و «نمایش» (Display) هستند. از آنجایی که شما در تبلیغات گوگل، فقط به دنبال راه‌اندازی یک کمپین جستجو هستید، لازم است کادر جستجو را تیک بزنید و تیک کادر نمایش را بردارید.

توجه: لینک «نمایش تنظیمات بیشتر» (show more settings) در زیر همین بخش وجود دارد. اما فعلا می‌توانید آن را نادیده بگیرید.

هدف‌گذاری و مخاطبان

هدف‌گذاری و مخاطبان به شما کمک می‌کند تا تبلیغات خود را به افرادی که مناسب هستند نشان دهید. این مرحله مانند مرحله جستجوی کلمه کلیدی در سئو است. هنگامی که شما با هدف پیشرفت سایت، وارد پروسه سئو و بهینه سازی سایت در مشهد می‌شوید، در ابتدا باید کلمه کلیدی مورد نظرتان را انتخاب کنید تا در همان زمینه کار کنید و به لینک 1 برسید. در گوکل ادز نیز دقیقا باید همین کار را انجام دهید و مخاطبین خود را گلچین کرده و انتخاب کنید.

این تنظیمات شامل بخش‌های مختلف است:

مکان‌ها

ابتدا، مکان‌های جغرافیایی را انتخاب می‌کنید که می‌خواهید تبلیغات شما در آنجا نمایش داده شود. هدف شما می‌تواند به اندازه کل جهان بزرگ باشد، یا به اندازه یک محله خاص باشد. گزینه‌های شما به طور پیش‌فرض عبارتند از: همه کشورها و سرزمین‌ها (All countries and territories)، ایالات متحده و کانادا، ایالات متحده و مکان‌های دیگر

تنظیمات مکان در گوگل ادورز

برای هدف قراردادن مکان‌های دیگر گزینه “Enter other location” را انتخاب کنید و سپس بر روی جستجوی پیشرفته کلیک کنید. از آنجا می‌توانید مکان‌های هدف خاص خود را انتخاب کنید.

هنگامی که مکان را مشخص کردید بر روی پیوند «گزینه‌های مکان» (Location options )کلیک کنید و از بین موارد زیر، گزینه‌ای را که می‌خواهید انتخاب کنید:

  • افرادی که در منطقه مورد نظر شما هستند یا به آنها علاقه نشان می‌دهند
  • افرادی که در منطقه مورد نظر شما هستند یا معمولا در آنجا هستند
  • افرادی که منطقه مورد نظر شما را سرچ می‌کنند

ما به شدت توصیه می‌کنیم که گزینه شماره 2 را انتخاب کنید. با انتخاب این گزینه اطمینان حاصل می‌کنید که تبلیغات شما فقط به افرادی نشان داده می‌شود که به طور فیزیکی در مکان مورد نظر شما هستند.

در بخش Exclude، می‌توانید گزینه پیش‌فرض توصیه‌شده را انتخاب کنید، که «افراد در مکان‌های حذف‌شده شما» (People in your excluded locations) است.

زبان

در این بخش زبان یا زبان‌هایی را که مشتریان شما صحبت می‌کنند انتخاب می‌کنید. Google تبلیغات شما را محدود می‌کند تا فقط به افرادی که به زبان‌هایی که شما انتخاب کرده‌اید صحبت می‌کنند نشان داده شود.

مخاطبان

این یک گزینه پیشرفته است و اگر اولین کمپین جستجوی خود را تنظیم می‌کنید، بهتر است فعلاً آن را به همان شکلی که هست رها کنید.

تنظیمات بودجه

بودجه و مناقصه

بودجه

تنظیم بودجه نسبتاً ساده است. در اینجا مقدار پولی که می‌خواهید کمپین شما در هر روز خرج کند را تعیین می‌کنید. این کمک می‌کند که بیش از حد خرج نکنید.

مناقصه

بخش Bidding جایی است که شما استراتژی مناقصه را برای کمپین خود تعیین می‌کنید. یعنی به گوگل اعلان می‌کنید که چه قیمتی را می‌خواهید برای هر کلمه کلیدی به این شرکت بپردازید. گوگل قیمت شما را بررسی می‌کند و با سایر رقبا مقایسه می‌کند تا رتبه تبلیغ شما به دست بیاید.  گوگل با پرسیدن این‌که می‌خواهید روی چه نوع نتیجه‌ای تمرکز کنید، به شما کمک می‌کند تا یک استراتژی پیشنهاد قیمت را انتخاب کنید. گزینه‌های پیشنهادی پیش‌فرض عبارتند از:

  • تبدیل‌ها (Conversions)
  • ارزش تبدیل (Conversion value)
  • کلیک‌ها (Clicks)
  • سهم برداشت (Impression share)

برای مثال اگر شما به دنبال تبدیل بیشتر باشید، گوگل سعی می‌کند با پول شما، بیشترین کاربر را به مشتری تبدیل کند.

بهتر است به جای استراتژی خودکار از انواع دستی استفاده کنید و قیمت هر کلمه را خودتان مشخص کنید (فلش قرمز در عکس زیر). وقتی وارد این قسمت شدید، در انتهای فهرست، CPC دستی را انتخاب کنید، قیمت بدهید و به هشدار گوگل توجه نکنید!!

جدول زمانی تبلیغات

زمان‌بندی تبلیغات شما جایی است که روزها و زمان‌هایی را که می‌خواهید تبلیغات شما نمایش داده شوند، را تعیین می‌کنید. این می‌تواند برای هر کسب و کار بر اساس بودجه، محصولات و خدمات ارائه شده، و ساعات کار کاری متفاوت باشد.

اکستنشن‌های تبلیغات

بخش آخر صفحه تنظیمات کمپین، افزونه‌های تبلیغاتی است. قبل از اینکه بخواهیم در رابطه با این بخش توضیح دهیم باید این نکته را خاطر نشان کنیم که این افزونه‌ها با افزونه‌های مورد استفاده توسط متخصصین در زمان طراحی سایت در مشهد متفاوت بوده و فقط و فقط می‌توان از آن ها داخل پنل گوگل ادز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

هر سه نوع اکستنشن فهرست‌شده در زیر را راه‌اندازی کنید.

افزونه‌های پیوند سایت (Sitelink Extensions): با استفاده از این افزونه‌ها می‌توانید حداکثر ۴ پیوند اضافی را با تبلیغات خود نشان دهید. از این پیوندها می‌توان برای ارسال مشتریان به صفحات مختلف در وب سایت شما استفاده کرد.

با توجه به توضیحات راهنمای گوگل

“Sitelink Extension: This extension displays additional links to your website below your ad. These sitelinks can be informational pages, product pages, or blog posts. Sitelinks can help improve your ad’s click-through rate (CTR).”

افرونه‌های Callout: این افزونه‌ها برای برجسته‌کردن مواردی مانند مزیت‌های رقابتی، تخفیف‌ها و تبلیغات استفاده می‌شوند.

افزودنه‌های تماس (Call Extensions): اگر کسب‌وکار شما از طریق تلفن کار می‌کند، افزودن افزونه تماس ضروری است. این کار باعث می‌شود شماره تلفن شما همراه با تبلیغات نمایش داده شود و برای کاربران تلفن همراه این امکان فراهم ‌شود تا بدون پیمایش به وب‌سایت شما مستقیماً از طریق آگهی با شما تماس بگیرند.

سخن آخر

تنظیمات گوگل ادز بخش مهمی از تبلیغات شما محسوب می‌شوند؛ یک تنظیمات هدف‌دار، مشتریان بالفقوه را به کسب و کار شما کشانیده و آنها را به مشتری تبدیل می‌کنند. ما در این مقاله تنظیمات صحیح را به شما آموزش دادیم .

منبع

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم