دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

مهمترین خطاهای سرچ کنسول را بشناسید

مهمترین خطاهای سرچ کنسول را بشناسید

گوگل برای اینکه وظایف همکاران خود یعنی کارشناسان سئو را راحت‌تر کند، ابزارهای بسیاری را در اختیارشان قرار داده است. در واقع با متصل کردن وب سایتتان به سرچ کنسول یا هرکدام از این ابزارها و چک کردن‌شان، می‌توانید خطاهای سایت‌تان را متوجه شده و نسبت به برطرف کردن آن‌ها اقدام کنید. از آنجایی که این ابزار از جمله مهم‌ترین ابزارهای متخصصین سئو محسوب می‌شود، لازم است با خطاهای سرچ کنسول بیشتر آشنا شوید.

خطاهای سرچ کنسول در بخش Coverage کدامند؟

ابزار سرچ کنسول دارای بخش‌های مختلف است که هرکدام به فراخور وظایفی که عهده دار شدند، خطاهای مربوط به بخش خودشان را نمایش می‌دهند. زمانی که در مسیر زیر در Search Console قرار می‌گیرید، بطور معمول با خطاهایی مواجه می‌شوید که به آن خواهیم پرداخت:

Search Console > Index > Coaverage

خطای 5XX را در سرچ کنسول چیست؟

Server error 5XX  از جمله خطاهایی است که در مسیر بالا به شما نشان داده خواهدشد. زمانی این ارور را خواهید دید که با سرچ کاربر به‌دلیل مشکل سرور، صفحه‌ای به او نمایش داده نشده است.

چگونه خطای 5XX را در سرچ کنسول برطرف کنیم؟

همانطور که می‌دانید آشنایی با الگوریتم‌ها و ارورهای مختلف سایت نیازمند دانش و تجربه بالایی است. پس پیشنهاد می‌کنیم برای اینکه رتبه سایت را از دست ندهید، صفر تا صد ‌بهینه‌سازی صفحات سایت را به شرکت مشاوره و خدمات سئو سایت در مشهد بسپارید.

خطای 5XX را در سرچ کنسول

بااین حال باز هم برای برطرف کردن این خطا شما را راهنمایی خواهیم کرد:

  • در صفحه‌ای که ارور را مشاهده می‌کنید، عددی را مشاهده خواهیدکرد که تعداد صفحات از سایت را که با این خطا مواجه ‌شده‌اند را به شما نشان می‌دهد. پس روی آن عدد کلیک کرده تا تمامی آن‌ها را ببینید.
  • هر کدام از URLها را که جداگانه در مرورگر وارد کنید، خطا 500 را مشاهده خواهید کرد که برای برطرف کردن آن باید به شرکت هاستینگ یا تیم آی‌تی پیام دهید. البته ممکن است توضیحات و روش‌های پیشنهادی آن‌ها تخصصی بوده و انجام را برایتان غیر ممکن کند. پس بهتر است راه اندازی و پشتیبانی فضای کسب و کارتان را به پارس وب، شرکت طراحی سایت در مشهد بسپارید.

چرا در سرچ کنسول با خطای Redirect error  مواجه می شویم؟

نمایش این خطا دلایل مختلفی از قبیل ریدایرکت کردن متوالی صفحات به چند صفحه، مشکلات فنی، آدرس طولانی یا اشتباه و… باشد. درصورتی که بخواهید این ارور را از بین ببرید باید از تیم فنی کمک بگیرید.

خطای Submitted URL blocked by robots.txt در سرچ کنسول به چه معناست؟

از فایل robotxs.txt زمانی استفاده می‌شود که آدرس در نقشه سایت وجود دارد اما از گوگل خواسته شده صفحه را بررسی نکند. اگر قصد داشته باشید این مشکل را برطرف کنید، ابتدا باید از ایندکس بودن یا نو اندیکس بودن سایت مطمئن شوید. اگر مطمئن هستید که می‌خواهید نو ایندکس بماند که تغییری ایجاد نکنید در غیراین صورت آدرس صفحه نوایندکس را از داخل فایل روبوتس خارج کنید.

چطور خطای Submitted URL marked noindex را برطرف کنیم؟

وقتی از گوگل می‌خواهید صفحه ای را ایندکس کند اما روی همان صفحه تگ نوایندکس گذاشته باشید، برای این موتور جستجو تناقض ایجاد کردید. برای برطرف کردن این خطا باید همه دستورات مربوط به ایندکس کردن صفحه را انجام دهید.

با خطاهای Valid URLs در سرچ کنسول آشنا شوید

قسمت بعدی از خطاهای سرچ کنسول که باید به آن توجه داشته باشید، Valid است که اطلاعات صفحات شناخته شده برای گوگل را به شما می‌دهد.

Submitted and Indexed

نمایش این گزینه به شما به معنی وجود تمامی آدرس‌های سایت در نقشه سایت و ایندکس شدن آن توسط گوگل خواهد بود.

Submitted and Indexed در سرچ کنسول

Indexed, not submitted in sitemap در سرچ کنسول

خطای بالا در سرچ کنسول به شما خواهد گفت تعدادی صفحه از سایت ایندکس شده اما توسط سرچ کنسول بررسی نشده‌اند. در واقع گوگل ترجیح می‌دهد که کاربر خودش صفحه را به خزنده‌هایش معرفی کند تا اینکه خودش به دنبال صفحات ایندکس نشده بگردد. پس با قرار دادن ادرس سایت در Sitemap این مشکل را برطرف کنید.

بررسی خطای excluded URLs در سرچ کنسول را به این شکل انجام دهید

درصورتی که صفحات را نوایندکس کرده باشید، گوگل این خطا را در سرچ کنسول به شما نمایش می دهد؛ بنابراین به واسطه نمایش این پیام کاربر را مطلع خواهد کرد.

  • ارور Blocked by noindex tag در سرچ کنسول
  • ارور Blocked by page removal tool برای سرچ کنسول
  • خطای Blocked by robots.txt در ابزار سرچ کنسول
  • خطای Blocked due to unauthorized request در سرچ کنسول
  • ارور Crawl anomaly در سرچ کنسول
  • ارورCrawled – currently not indexed
  • خطای Discovered – currently not indexed
  • خطای Alternate page with proper canonical tag
  • ارور Duplicate without user – selected canonical
  • ارور Duplicate non – HTML page
  • خطای Duplicate, Google chose different canonical than user
  • خطای Not found 404
  • ارور Page removed because of legal complaint
  • ارور page with redirect
  • خطای Queued for crawling
  • خطای Submitted URL dropped

کلام پایانی

با لیستی از خطاهای ابزار سرچ کنسول و روش‌های برطرف کردن آن آشنا شدید. از آنجاییکه رفع هرکدام می‌تواند تاثیرمثبتی در سئوی سایت بگذارد، پیشنهاد می‌کنیم برای حل هرکدام از آن ها با متخصصین سئو و برنامه نویس‌های مجرب مشورت کنید.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم