دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

آموزش رایگان نحوه ثبت سایت در سرچ کنسول با 5 روش متفاوت

آموزش رایگان ثبت سایت در سرچ کنسول

یکی از مراحل ساخت وب‌سایت، معرفی آن به گوگل است زیرا گوگل به‌عنوان بزرگ‌ترین موتور جستجوی دنیا، کاربران زیادی دارد و می‌توانید به کمک آن، سایت خود را به بقیه معرفی کنید. ثبت سایت در این ابزار جذاب کاری است که در همان ابتدا آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ در مشهد برای سایت شما انجام خواهند داد.

گوگل سرچ کنسول، ابزار رایگانی است که امکانات عالی و فوق‌العاده‌ای برای مدیریت وب‌سایت در اختیار شما قرار می‌دهد. بهتر است ابتدا با کنسول جستجوی گوگل آشنا شوید سپس درباره ثبت سایت در سرچ کنسول آموزش ببینید. با ما همراه باشید تا راه‌های مختلف ثبت سایت در سرچ کنسول را به شما یاد بدهیم.

ثبت سایت در سرچ کنسول

1. ثبت سایت در سرچ کنسول به کمک دانلود فایل HTML

این روش پیشنهادی گوگل است که برای انجام آن، باید فایل HTML را دانلود کنید؛ فایلی که گوگل آن را به شما ارائه داده است. سپس به کنترل پنل هاست خود وارد شوید و در بخش File Manager، آن را آپلود کنید. این فایل در مسیر public_html قرار می‌گیرد. در انتها برای تایید، باید روی verify کلیک کنید.

2. ثبت سایت در گوگل به کمک تگ HTML

اگر به تغییر و ویرایش کد در HTML tag دسترسی دارید، می‌توانید از این روش برای ثبت سایت خود استفاده کنید. اولین مرحله، کپی کردن لینکی است که در shared box قرار دارد. سپس وارد سایت شوید، در صفحه اصلی سایت و در ویرایشگر لینک را در هد اصلی سایت قرار دهید. شاید این بخش خالی باشد یا کدهای متای دیگری را در خود داشته باشد، در هر حال، شما این کد تایید را آنجا قرار دهید.

شاید سایت شما بخش هد (<Head>) نداشته باشد، خودتان یکی را ایجاد نمایید. به صورت پیش فرض در زمان اسفتاده از خدمات طراحی سایت، طراح بخش یا افزونه‌‌ای را در اختیار کاربر قرار می‌دهد تا با استفاده از آن کدهای مورد نیاز را به سورس سایت اضافه کند. بعد از اضافه کردن کد تایید، آن را ذخیره کرده و منتشر نمایید. حال می‌توانید در صفحه اصلی سایت خود، کد تایید را در بخش هد مشاهده کنید. فراموش نکنید که باید در صفحه جستجوی گوگل بر روی verify کلیک نمایید.

ثبت سایت در سرچ کنسول با کمک آنالیتیکس

3. ثبت سایت در گوگل به کمک گوگل آنالیتیکس

شما ابتدا باید در سایت گوکل آنالیتیکس ثبت نام کرده باشید تا فرایند کار به سادگی انجام شود. برای این کار، در سرچ کنسول گوگل، روی گوگل آنالیتیکس کلیک کنید سپس باید روی verify کلیک نمایید. به همین سادگی سایت خود را در گوگل ثبت کرده‌اید.

4. ثبت سایت در سرچ کنسول به کمک گوگل تگ منیجر

این روش می‌تواند ساده‌ترین روش برای ثبت سایت در سرچ کنسول گوگل باشد؛ البته اگر قبلا از گوگل تگ منیجر (GTM) برای وب‌سایت خود استفاده کرده باشید.

درصورتی‌که می‌خواهید از این روش استفاده نمایید، باید در گوگل تگ منیجر یک حساب کاربری بسازید و مجوزهای مشاهده، ویرایش و مدیریت را برای حساب خود در GTM فعال کنید؛ به عبارتی، سطح دسترسی مدیریتی را فعال نمایید.

توجه داشته باشید که قبل از استفاده از این روش، باید کد HTML وب‌سایت خود را بررسی نمایید تا مطمئن شوید که کد گوگل تگ منیجر بلافاصله بعد از <Body> سایت قرار گرفته باشد. اکنون کادر تایید گوگل تگ را در سرچ کسنول گوگل باز کرده و روی verify کلیک کنید.

پس از این فرایند، سرچ کنسول گوگل روی وب‌سایت شما فعال شده و می‌توانید سایت خود را آنالیز و بررسی نمایید. می‌دانید که این ابزار کمک بزرگی به سئو سایت شما خواهد کرد و یکی از ابزارهای اساسی آن است. اگر برای بهینه سازی سایت خود، فردی متخصص را استخدام نمودید باید به شما بگوییم که نصب این ابزار تاثیری بر قیمت سئو سایت شما نخواهد گذاشت.

5. ثبت سایت در سرچ کنسول

روش دیگر ثبت سایت در سرچ کنسول را در ادامه برای شما توضیح داده‌ایم؛ ابتدا باید سایت خود را اضافه و تایید نمایید. این کار شما به گوگل ثابت می‌کند که مالک یا مدیر سایت هستید. مراحل انجام کار به شرح زیر است:

  • اولین گام، ورود به حساب کاربری سرچ کنسول گوگل به کمک این لینک است. برای این کار اینجا کلیک کنید. اگر حساب کاربری ندارید، به سادگی می‌توانید یک حساب کاربری بسازید. البته می‌توانید از حساب‌های جیمیل، آنالیتیکس یا adwords استفاده نمایید. پس از باز شدن صفحه، دو حالت برای انتخاب و ورود اطلاعات وب‌سایت شما وجود دارد که باید یکی از آن‌ها را انتخاب نمایید.
  • حالت اول: نام دامنه خود را وارد کنید. در این حالت، تمام زیردامنه‌های موجود نیز برای شما در نظر گرفته می‌شود سپس روی continue کلیک کنید. این حالت به شما توصیه می‌شود زیرا تمام زیردامنه‌های سایت شما به سرچ کنسول گوگل متصل می‌شود.
  • حالت دوم: در این حالت باید آدرس کامل سایت خود را وارد نمایید سپس روی continue کلیک کنید. در این حالت، تنها url وارد شده برای شما ثبت خواهد شد.
  • حال باید شما به گوگل ثابت کنید که مالک آن وب‌سایت هستید. راه‌های مختلفی برای این کار وجود دارد تا گوگل این ادعا را بررسی نماید.
سخن پایانی

اگر می‌خواهید سایت خود را به خوبی مدیریت کنید و به بررسی و آنالیز آن بپردازید، به ابزاری مثل گوگل سرچ کنسول نیاز دارید. برای استفاده از این ابزار، ابتدا باید سایت خود را به آن معرفی کنید. ما در این پست روش‌های مختلف ثبت سایت در سرچ کنسول را به شما آموزش معرفی کردیم. شما سایت خود را از کدام روش ثبت کرده‌اید؟

منبع: https://serpstat.com/blog/how-to-add-a-site-to-google-search-console/

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم