دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

آموزش دریافت کد مالیاتی برای درگاه پرداخت اینترنتی

دریافت کد رهگیری مالیاتی

اواخر سال 99 قانون جدیدی تصویب شد که طبق آن باید پرونده مالیاتی داشته باشید تا درگاه پرداخت آنلاین به شما داده شود. قبل از آن، می‌توانستید در سایت‌های واسط ثبت نام کنید و درگاه پرداخت الکترونیکی را دریافت نمایید. طبق قانون جدید برای تشکیل پرونده مالیاتی و گرفتن کد رهگیری مالیاتی باید در سایت سازمان امور مالیاتی ثبت نام کنید. با ما همراه باشید تا مراحل دریافت کد مالیاتی برای درگاه پرداخت اینترنتی را به شما آموزش دهیم.

توجه داشته باشید که برای هر کسب و کار باید یک کد مالیاتی داشته باشید و برای دریافت آن باید جداگانه ثبت نام کنید؛ اگر دو سایت مختلف دارید، باید دو کد مالیاتی متفاوت داشته باشید. جالب است بدانید که با یک کد مالیاتی می‌توانید چندین درگاه پرداخت دریافت نمایید؛ می‌توانید درگاه پرداخت آنلاین و حضوری دریافت نمایید.

آموزش دریافت کد مالیاتی

زمانی که شما بخواهید کسب و کار خود را در حوزه دیجیتال فعال کنید چالش‌هایی مانند دریافت کد مالیاتی و غیره ممکن است برای شما پیش بیاید. صرف زمان برای انجام این کارها شاید برای شما ممکن نباشد و یا شاید در این راه به کمک احتیاج داشته باشید. در پکیج‌هایی مربوط به طراحی سایت که توسط شرکت ها و انواع آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ در مشهد تهیه و در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد، بخشی مربوط به دریافت کد مالیاتی و درگاه پرداخت آنلاین ذکر شده است که شما با فعال کردن این بخش، تهیه موارد ذکر شده را بر عهده شرکت گذاشته و از دریافت آن اطمینان حاصل می فرمایید.

1. در سامانه کد رهگیری مالیاتی ثبت نام کنید

وارد سایت سازمان امور مالیاتی شوید. گزینه ثبت نام الکترونیک کلیک را انتخاب نمایید.

وقتی وارد صفحه جدیدی شدید، گزینه ورود به پیش ثبت نام الکترونیک را انتخاب کنید.

حال صفحه پیش ثبت نام که مشابه تصویر پایین است، برای شما باز می‌شود. شما باید اطلاعات خواسته شده را وارد کنید. در کادر اول، عبارت راستی آزمایی داده شده را باید وارد کنید. در کادر دوم باید نوع مودی را انتخاب نمایید که شامل یکی از 4 حالت زیر است:

  • حقیقی

اگر کسب و کارتان شخصی است و شرکتی ندارید، این مورد را انتخاب کنید.

  • تبعه خارجی

اگر تابعیت ایران را ندارید، باید این گزینه را انتخاب نمایید.

  • حقوقی

اگر صاحب شرکت رسمی هستید یا فرد حقوقی باشید، باید این مورد را انتخاب کنید.

  • تشکل قانونی

اگر یک سازمان مردم نهاد هستید، این مورد انتخاب شما خواهد بود.

در کادر بعدی باید شماره ملی، شناسه ملی یا کد فراگیر را وارد نمایید. شماره ملی که همان کد ملی بوده و ویژه افراد حقیقی است. شناسه ملی برای سازمان‌ها و اشخاص حقوقی است. کد فراگیر برای اتباع خارجی بوده که از طریق سامانه مخصوص خودش صادر می‌شود.

بعد از وارد کردن اطلاعات، گزینه ورود به ثبت نام را انتخاب کنید.

2. برای کسب و کارتان پیش ثبت نام انجام دهید

حال صفحه‌ای مشابه تصویر زیر باز می‌شود. اگر قبلا در سامانه ثبت نام کرده باشید، لیست کسب و کارهای شما را نشان می‌دهد. اگر این اولین بار است که این مسیر را طی می‌کنید، مشابه تصویر، هیچ ثبت نامی برای شما وجود ندارد. باید روی پیش ثبت نام جدید کلیک نمایید.

حال به صفحه‌ای شبیه تصویر زیر وارد می‌شوید. در سمت چپ، کادرهایی دارد که باید با مشخصات صاحب کسب و کار پر شود. کادر اول برای تعیین نوع ثبت نام است؛ اگر تنها مالک کسب و کار هستید، ثبت نام انفرادی و اگر کسب و کارتان شراکتی است، گزینه مشارکت را برگزینید.

کادر بعدی برای نوشتن کد پستی کسب و کارتان است. سپس نوبت به نوشتن شماره موبایل و کد امنیتی در کادر مربوط به خود می‌شود. در نهایت روی دکمه پیش ثبت نام جدید کلیک نمایید.

حال باید با وارد کردن کد تاییدی که از طرف سازمان امور مالیاتی برای شما ارسال شده، شماره موبایل خود را تایید نمایید.

بعد باید مشخصات خود را مطابق اطلاعات کد ملی‌تان وارد نمایید. در بالای این صفحه، کشوری که تابعیت آن را دارید، وارد نمایید. تاریخ تولد را نیز وارد کرده و سپس روی دکمه استعلام اطلاعات و ادامه کلیک نمایید.

در صورتی که شما کنجکاو به دانستن این اطلاعات هستید، احتمالا می‌خواهید سایتی طراحی کنید و یا طراحی کرده‌اید که درگاه پرداخت داشته باشد. اما باید بدانید انتخاب درست یک شرکت طراحی سایت در مشهد بخش مهمی از کار شما به عنوان یک فروشگاه آنلاین است. به همین علت بهتر است قبل از انتخاب طراح سایت نمونه کارهایشان را مشاهده کنید و با دقت انتخاب کنید.

3. نواقص پیش ثبت نام را رفع نمایید

در این مرحله، اطلاعات شما در سایت استعلام  می‌شود و می‌توانید مواردی را که ثبت شده، مشاهده نمایید. در پایین این صفحه بخشی وجود دارد که نواقص اطلاعاتی شما را با رنگ قرمز نشان می‌دهد.

جهت رفع نواقص اطلاعاتی کافی است روی هر کدام از آن‌ها كليك كرده و اطلاعاتي را كه از شما خواسته شده، به سامانه بدهيد. پس از رفع همه نقص‌هاي اطلاعاتي، بايد آن‌ها را تاييد نهايي كنيد. سامانه يك بار ديگر اطلاعات را به شما نشان مي‌دهد تا صحت آن‌ها را بررسي كرده و در نهايت روي تاييد اطلاعات و دريافت كدرهگيري كليك نماييد.

سامانه به شما يك كد ده رقمي تحت عنوان شماره پيگيري مي‌دهد. الان پيش ثبت نام توسط شما تمام شده و بايد منتظر تاييد اطلاعات از طرف سازمان امور مالياتي شويد.

4. از سازمان امور مالیاتی پیامک دریافت نمایید

اگر اطلاعاتی که وارد سامانه می‌کنید، درست باشد و سازمان امور مالیاتی، آن‌ها را تایید کند؛ یک پیامک حاوی نام کاربری و رمز عبور برای شما ارسال می‌شود.

در صورتی که بخواهید برای فروشگاه خود سایت بسازید، باید تمام مراحلی که پیش‌تر ذکر کردیم و یا در ادامه توضیح می‌دهیم را انجام دهید تا کد مالیاتی دریافت کنید و به این صورت است که درگاه پرداخت خود را می‌توانید ثبت کنید.

هرچند در این راه باید مطمئن شوید که مشتریان شما توان اتصال به درگاه پرداخت را دارند و می‌توانند به راحتی خرید انجام دهند. در این بخش موضوعاتی مانند طراحی رابط کاربری کاربردی و آسان، سرعت لود بهینه و … از جمله موارد موثری است که کاربر را تا پای درگاه پرداخت خواهد کشاند. به همین منظور برای داشتن یک فروشگاه آنلاین که تمامی موارد ذکر شده برای راحتی کابر داشته باشد، نیاز به استفاده از خدمات طراحی سایت فروشگاهی در مشهد خواهد بود.

5. به سامانه ثبت نام شماره اقتصادی وارد شوید

حال به سایت  register.tax.gov.ir وارد شده و اطلاعات پیامک شده را وارد نمایید.

6. نیازمندی‌های پرونده مالیاتی را تکمیل نمایید

پس از ورود به حساب کاربری خود، نیازمندی‌های آن را که در سمت چپ مشخص شده، تکمیل نمایید.

در ادامه روی گزینه ابلاغ الکترونیک کلیک کرده و درخواست ابلاغ الکترونیک دهید.

حال تایید دو مربع موجود در صفحه را زده و روی تایید اطلاعات و درخواست کلیک نمایید. بعد روی گزینه بازگشت ظاهر شده، کلیک کنید.

حال روی گزینه صفحه نخست کلیک کرده و تایید نهایی را بزنید.

درنهایت، با مرور و تایید اطلاعات، منتظر اعلام نتیجه از طرف سازمان امور مالیاتی شوید.

نتیجه از طریق پیامک به شما اطلاع داده می‌شود.

سخن پایانی

در این پست، شیوه دریافت کد مالیاتی برای گرفتن درگاه پرداخت اینترنتی به شما آموزش داده شد. با انجام این فرایند می‌توانید برای سایت خود، درگاه پرداخت فعال کرده و از طریق اینترنت و درگاه پرداخت خود، فروش داشته باشید.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم